Рада розглядає спецконфіскацію (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив чергове засідання парламенту, на якому нардепи вчергове спробують включити до порядку денного законопроект про спецконфіскацію

Як повідомляє Depo.ua, у порядку денному парламенту - розгляд проекту звернення Звернення Верховної Ради "Про Остаточний Звіт ОБСЄ/БДІПЛ за результатами спостереження на виборах до Державної Думи Федеральних Зборів Росії 2016 року".

Також нардепи мають розглянути питання місцевого самоврядування, серед яких - проект постанови по призначення позачергових місцевих виборів; проект закону про службу в органах місцевого самоврядування; законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо набуття повноважень сільських, селищних, міських голів.

Крім того, сьогодні Верховна Рада може включити до порядку денного та розглянути проект закону про Конституційний суд України та проект постанови про заходи захисту національних інтересів, Національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, протидії терористичній діяльності.

Також Рада в черговий раз спробує внести до порядку денного законопроект про механізми стягнення необґрунтованих активів на користь держави (спецконфіскації).

Крім цього, сьогодні нардепам запропоновано прийняти у другому читанні законопроект щодо створення друкованих засобів масової інформації Міністерством оборони України та військово-цивільними адміністраціями на час проведення антитерористичної операції; проект закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо врегулювання окремих питань проходження державної служби.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme