UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На посаду керівника Миколаївського дитячого санаторію "Дубки" претендує лише одна особа

Діючий головний лікар Тетяна Георгієва презентувала бачення розвитку і функціонування мед закладу

У Миколаєві розпочався конкурсний відбір на посади керівників лікувальних закладів області. Перший етап конкурсу відбувся сьогодні, 9 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Так, серед бажаючих керувати Миколаївського обласного дитячого туберкульозного санаторію "Дубки" виявилася тільки діючий головний лікар Тетяна Георгієва.

Варто зазначити, що спочатку, крім Георгієвої, хотіли опинитися в кріслі керівника санаторію ще дві людини – Вікторія Баралюк (заступник головного лікаря Новобузької центральної районної лікарні) та Тетяна Цимбал (головний лікар Миколаївської обласної дитячої інфекційної лікарні). Однак 7 лютого, за два дні до проведення конкурсу вони зняли свої кандидатури.

Сама Георгієва презентувала бачення розвитку і функціонування мед закладу. Загалом вона визнала, що в медицині існує корупція і що в її боротьбі важливу роль відіграють громадські організації.

"Сьогодні, на жаль, в медицині є корупція, і нікуди від цього не дітися. Добре, що сьогодні є громадські організації, які можуть бути тим вартовим, які заборонять головлікаря залізти в кишеню і витягнути звідти гроші. Щоб у нашій країні не було спокуси залазити в чужі кишені, потрібно змінювати дуже багато і іншу систему мати в країні", - підсумувала Георгієва.

Далі Тетяну Георгієву очікує співбесіда та "схвалення" від голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка.

Варто додати, що конкурс оголошував нинішній екс-очільник ОДА Вадим Меріков. Проте до нього було чимало нарікань у громадських активістів, які також вимагали звільнення очільниці управління охорони здоров'я Маргарити Капусти. Новий очільник ОДА Олексій Савченко знов оголосив конкурс.

Варто додати, що Капуста звільнилилася за погодження сторін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme