UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На доопрацювання: Миколаївські депутати не затвердили положення про виконавчі органи мерії

Положення підтримали лише 18 депутатів із 38 присутніх

На доопрацювання: Миколаївські депутати…

Депутати Миколаївської міської ради "провалили" голосування за проект рішення "Про затвердження положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради". Про це стало відомо під час чергової сесії сьогодні, 9 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Коли міський голова Олександр Сєнкевич виніс на розгляд проект рішення депутати почали його активно обговорювати та критикувати. Так, за словами депутата Ростислава Філевського, нові положення не надто відрізняються від попередніх і суттєвих змін там лише 10%: "Тут немає за що голосувати", - констатував депутат.

В той де час Сергій Кантор нагадав, що на бюджетній комісії було прийняти рішення "протягнути руку" новим положенням, а якщо у майбутньому зауваження депутатів до пунктів документу не будуть враховані, то вони мають право скасувати рішення.

У подальшому обговорені депутатів цікавило питання корегування положень відповідно до всіх зауважень, які були озвучені на постійних комісіях. В'ячеслав Карцев обурився, що не всі поправки були враховані. Його підтримали і ряд інших колег. Підсумовуючи Володимир Криленко підкреслив, що за результатами обговорення видно, що конструктивну немає і сесія не підтримає рішення.

Секретар міськради Тетяна Казакова взагалі запропонувала депутатам піти на перерву і призначити ще одне пленарне засідання на якому продовжити обговорення положень.

Як результат мер Сєнкевич все ж виніс проект на голосування з поправками депутатів, проте воно не набрало необхідної кількості голосів. Положення підтримали лише 18 депутатів із 38 присутніх. Таким чином проект рішення повернувся на доопрацювання у депутатських комісіях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme