UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Багатостраждальним ужгородським вулицям влада влаштує комісійне обстеження

Про плачевний стан вулиць Ужгорода після капітального ремонту у мережі опубліковано чимало критичних публікацій 

Багатостраждальним ужгородським вулицям…

Як поінформували Depo.Закарпаття у прес-службі міськради, підготовлено наказ керівника департаменту міського господарства про проведення комісійного обстеження вулиць, зокрема Собранецької, Закарпатської, Перемоги та інших, де у 2016 році було зроблено капітальний ремонт. До складу комісії залучать фахівців департаменту, відділу транспорту, державних закупівель і зв'язку, відділу технагляду і представників підрядної організації, яка проводила роботи, Як відомо, за угодами про виконання робіт підрядник несе гарантійні зобов'язання і недоліки повинен виправляти власним коштом.

Також готується розпорядження міського голови про створення комісії, яка, щойно дозволить погода, проведе комплексне обстеження загалом усіх вулиць Ужгорода.

Нагадаємо, вулиці Ужгорода після капітальних ремонтів, на які восени "вбухали" величезні кошти, уже нагадують фронтові дороги. Цими днями, попри те, що Ужгород засипало снігом, у місті почали латати ями на дорогах

Напередодні в Ужгородській міськраді пообіцяли, що в місті будуть робити ямковий ремонт. Як зазначалося, почнуть працювати з цього четверга, в суботу і неділю також, бо саме на ці дні прогнозують теплу і сонячну погоду. За потреби необхідні роботи вестимуть і в нічний час.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme