UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За минулий рік туристи принесли Миколаївщині більше мільйона заробітку

2017 рік проголошено Міжнародним роком сталого туризму заради розвитку, що має посприяти області 

За минулий рік туристи принесли Миколаїв…

На Миколаївщині за 2016 рік зібрали 1млн 155,3 тис. грн туристичного збору, що на 153,4% перевищує надходження 2015 року. Про це у "Фейсбуці" написав народний депутат Тарас Кремінь, повідомляє Depo.Миколаїв.

Він зазначає, що відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН цей рік проголошено Міжнародним роком сталого туризму заради розвитку, в контексті чого буде реалізовано філософію збереження культурної та природної національної спадщини і цінностей: "Вважаю, маємо шанс переглянути повний комплекс каталізаторів позитивних змін для ведення туристичного бізнесу на Миколаївщині", - зауважив він.

В контексті цього котрий рік поспіль приділяю увагу динаміці туристичного збору в області. Як і раніше, ситуація, як кажуть лікарі, стабільно критична, але з незначною динамікою. Так, у відповідь на моє звернення ГУ ДФС у Миколаівській області від 19.01.2017 р. щодо надходжень туристичного збору за результатами 2016 року по Миколаівській області повідомляє наступне.

Кремінь сподівається, що дані щодо надходжень будуть проаналізовані та використані для допоможуть покращити туристичну інфраструктуру в області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme