UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді дітей у садочки записуватимуть через інтернет

Прийом електронних заяв розпочнеться з 1 квітня 2017 року

В Ужгороді дітей у садочки записуватимут…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в Ужгородській міськраді.

Члени виконкому затвердили сьогодні, 8 лютого, на засіданні Положення про загальну міську електронну реєстрацію дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів Ужгорода.

Прийом електронних заяв розпочнеться з 1 квітня 2017 року на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради. Проведуть також перереєстрацію дітей дошкільного віку, зареєстрованих у ДНЗ та НВК до 1 квітня 2017 року.

Також за зверненнями батьків або осіб, що їх замінюють, реєстрацію може здійснити реєстратор Центру адміністративних послуг Ужгородської міської ради, який заповнює заявку в присутності заявника за встановленою формою.

Після успішної реєстрації для кожної заявки встановлюється автоматично статус "Зареєстровано в черзі" та присвоюється порядковий номер у реєстрі відповідно до дати та часу обробки заявки. Записатися на чергу до Реєстру можна не більше, ніж у два навчальні заклади. Відмова у реєстрації відомостей надається автоматично, якщо заявлена особа вже зареєстрована у двох навчальних закладах.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme