UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві за інформацію про викрадені авто оголосили винагороду 100 тисяч

Злодії вірвалися до підприємства посеред ночі та, зв'язавши охоронця, забрали машини

У Миколаєві за інформацію про викрадені…

Правоохоронці звертаються до громадян допомогти в розкритті злочину - викрадення двох авто. Як стало відомо, потерпіла сторона оголосила про грошову винагороду. Про це Depo.Миколаїв повідомили в Заводському відділі поліції.

Як стало відомо, 4 лютого сигнал, що з території приватного підприємства невідомі особи викрали Mercedes-Benz Sprinter білого кольору (ВЕ 75-24 ВН), та Volkswagen-Tiguan сірого кольору (ВЕ 25-88 ВК), надійшов до поліції близько 3:00 ночі від охоронця. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції. Зі слів заявника, близько 1:30 ночі на територію підприємства увірвались двоє невідомих чоловіків, обличчя одного з яких було скрито маскою.

Нападники вдарили охоронця в обличчя, а коли той впав на землю, зв'язали йому руки скотчем та відвели до підвального приміщення, де він перебував, доки зловмисники, заволодівши зазначеними авто, не зникли.

Прикмети нападників: перший зростом близько 170 см, на вигляд 25-30 років, худорлявої статури, другий - приблизно 160 см, на вигляд 25 років. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі за даним фактом тривають слідчо-розшукові заходи. Правоохоронці встановлюють особи нападників та звертаються до громадян, які володіють інформацією, яка може допомогти в розкритті зазначеного злочину та затриманні причетних осіб, повідомити до Заводського відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Біла, 44, або за телефонами (0512)34-11-98, 102. Конфіденційність гарантується.

Крім того, за інформацію, яка допоможе встановити особи зловмисників, або інші відомості, що сприятимуть розкриттю зазначеного злочину, потерпіла сторона гарантує грошову винагороду в сумі 100000 грн. На інформацію очікують за номером телефону (073)219-65-99.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme