Соліст-піаніст Артур Яронь з Польщі готовий зіграти в госпіталі

У Львівській філармонії під час концерту він гратиме саме на одному з найкращих роялів у світі фірми "Стемвей"

Соліст-піаніст Артур Яронь з Польщі готовий зіграти в госпіталі. Про це він розповів під час прес-зустрічі на тему: "Польський піаніст зіграє у Львові "героїчного" Бетховена для поранених на Сході України", яка відбулася у Львівському прес-клубі, пишще Depo.Львів.

"Я в молодості об'єднання обїздів чи не всю Польщу, грав на різних інструментах. І пройшов дуже добру школу життя в цьому розумінні. Не штука заграти на "Стемвеї", штука – заграти для людей", - каже він.

Нагадаємо, що 9 лютого у Львівській філармонії під час концерту він гратиме саме на одному з найкращих роялів у світі фірми "Стемвей". Частина коштів, отриманих від продажу квитків на концерт, піде на допомогу пораненим бійцям АТО.

Також, за словами Артура Яроня, він замислився над можливістю відвідати поранених бійців у львівському госпіталі. "Я думаю, що в госпіталі є актовий зал або ж їдальня, де може стояти фортепіано. Я бі з вдячністю виступивши перед цими захисниками. Мене засмучує, що цей конфлікт триває надто довго і увесь час розгортається з новою силою", - говорить він.

Причому, піаніст не ставити високих вимог до інструмента.

"Навіть якщо там стоятиме фортепіано "Україна", я теж буду на ньому грати. Хіба бі воно вже зовсім не було придатне до цього", - говорить Артур Яронь.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme