UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині азербайджанцю загрожує тюрма за хабарництво

Чоловік пропонував 5 тисяч гривень за не оскарження судового рішення щодо використання підробленої посвідки на право тимчасового проживання

На Миколаївщині азербайджанцю загрожує т…

На Миколаївщині завершено розслідування щодо громадянина Азербайджану за надання 5 тис. грн хабара працівнику прокуратури. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Встановлено, що 17 січня цього року у приміщенні Березанського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 підозрюваний надав співробітникові прокуратури хабар 5 тисяч гривень за не оскарження у судового рішення за фактом використання підробленої посвідки на право тимчасового проживання (ч.4 ст.358 КК України).

У наслідок спільних скоординованих дій слідчих прокуратури області з працівниками Управління захисту економіки у Миколаївській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України під час передачі коштів зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України.

3 лютого 2017 року обвинувальний акт направлено до Березанського районного суду для розгляду по суті. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme