UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївський футболіст проявив свої вміння у вірменському клубі "Пюнік"

Миколаївець Валерій Восконян відстояв у рамці "Пюніка" 7 матчів з 17

Миколаївський футболіст проявив свої вмі…

Екс-воротар МФК "Миколаїв", 24-річний Валерій Восконян з літа минулого року виступає за вірменський клуб "Пюнік" з Єревана. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з почиланням на "Миколаївський футбол"

Як відомо, Восконян є вихованцем ДЮСШ селища Радсад під Миколаєвом, також він займався футболом у київському Республіканському вищому училищі фізичної культури. Влітку 2012 року потрапив у першу команду МФК "Миколаїв", за яку дебютував у 2013 році. Запам'ятався ефектною грою на лінії воріт, чималою кількістю сейвів. Втім, пару раз Валерій допускав і прикрі помилки, які приводили до голів.

Влітку 2016 року він був другим воротарем у МФК після Романа Чумака. У "Миколаєві" в той час був перебір з перспективними голкіперами – також на лавці сиділи Майборода і Агаларов. Тому не дивно, що Восконян, має вірменське походження, відправився випробувати свої сили в "Пюніку".

В чемпіонаті Вірменії Восконян дебютував 8 серпня 2016 року в грі проти "Ширака" (1:3). Станом на даний момент миколаївець відстояв у рамці "Пюніка" 7 матчів з 17. Відзначимо, що "Пюнік" є чотирнадцятикратним чемпіоном Вірменії, восьмикратним володарем Кубка Вірменії, девятикратним володарем Суперкубка Вірменії. Зараз команда Восконяна йде на третьому місці, в зоні єврокубків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme