UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Інгульський район Миколаєва очолить депутат облради від "Опоблоку"

Світлана Гладун досі працювала у сфері культури, проте вважає, що набрался досвіду як депутат

Інгульський район Миколаєва очолить депу…

Депутат Миколаївської облради від партії "Опозиційний блок" Світлана Гладун призначена головою адміністрації Інгульського району. Мер Миколаєва Олександр Сенкевич вже підписав відповідне розпорядження. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Преступности.НЕТ".

Видання посилається на власні джерела в міській раді. Сама Світлана Гладун повідомила, що ще не бачила розпорядження мера, але домовленість про те, що вона буде призначена на цю посаду "була давно". "Неофіційно, за телефоном така інформація (про призначення, - ред.) надійшла. Може дочекаємося все-таки документа, на власні очі щоб переконатися. Домовленість вже давно така є", - заявила Гладун.

За її словами, вона йде на таку посаду, незважаючи на те, що все життя працювала у сфері культури (була начальником управлінь культури міста та області, - ред.), тому що набралася досвіду за час роботи депутатом. "Гендерна політика у нас трошки шкутильгає. Я все-таки жінка, напевно, перша, хто стане главою адміністрації не знаю за скільки років. І потім трошки депутатство моє мені досвіду дало побільше в різних сферах діяльності - і в житловій, і соціальній. Я все-таки думаю, що я не переоцінила свої можливості, хоча час покаже. Сподіваюся, що впораюся", - зазначила вона.

Крім цього, вона додала, що працювати на новому місці вона буде не одна, і що з нею буде команда, однак, хто ці люди, поки говорити не стала. "Я зараз не можу точно сказати, тому що треба на місці перевірити і подивитися, хто працює, хто хоче зі мною працювати, хто не хоче", -сказала Гладун.

На питання, які завдання перед нею ставить мер, представниця "Опоблоку" відповіла, що міський голова тепер буде стежити за цим районом сильніше, ніж за іншими. "Мер сказав про те, що до Інгульському району тепер буде особлива увага, і потрібно зробити все для того, щоб він став кращим. Ось такі його слова. Час покаже, ми сподіваємося, що все вийде", - відповіла Гладун.

Зауважимо, що до цього адміністрацію Інгульського району Миколаєва очолював Олександр Береза. Його, за інформацією видання, Сєнкевич має намір взяти до себе в радники. Світлана Гладун до сьогодні дня працювала директором Миколаївської міської школи мистецтв.

Нагадаємо, що це вже друге призначення "опоблоківців" на керівні посади в місті. Посаду віце-мера з питань енергоефективності посів колишній депутат міськради від "Партії регіонів", який у нинішньому скликані обирався від "Опоблоку", Олександр Омельчук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme