Аваков: Один з каналів першим був на місцях убивства Шеремета і Бузини

Журналісти "17 каналу" дивним чином були майже одразу на місці вбивства журналістів Павла Шеремета у липні 2017 і Олеся Бузини у квітні 2016 років 

Про це під час брифінгу заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає Depo.ua.

"На місці злочину, майже в момент його вчинення, була знімальна група "17 каналу", яка намагалися вести пряму трансляцію подій, і така ж сама була 16 квітня 2015 року, коли була ситуація навколо вбивства Олеся Бузини", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, що слідство наразі роглядає чотири версії вбивства Шеремета, як пріоритетну - журналіста Павла професійну діяльність.

Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій, слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, але з'явилася інформація, що МВС також має записи з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет до смерті працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вєсті". В Україні одразу створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme