UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаїв віддасть непотрібні Авдіївці речі дитбудинкам та школам

Мешканці Авдіївки вже забезпечені всім необхідним для подолання кризи

Миколаїв віддасть непотрібні Авдіївці ре…

На Миколаївщині за тиждень роботи намету для збору гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки було зібрано тони продуктів харчування, тисячі теплих речей, а також обігрівачі, грілки, ковдри. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Перша партія зібраних речей – майже 2 т - була відправлена до Авдіївки 4 лютого. З 4 по 7 лютого ще зібрано: крупи – 1,5 т; 100 мішків теплих речей; 10 ящиків солодощів; біля 1 т овочів та фруктів; консерви, олія, сало – 0,5 т; макарони, цукор, мука – 0,5 т; продукти господарчого призначення, медикаменти, тощо:

"На сьогодні, за словами наших колег, мешканці Авдіївки вже забезпечені всім необхідним для подолання кризи. Тому з сьогоднішнього дня палатка біля ОДА функціонувати більше не буде. Прийнято рішення, що теплі речі, продукти харчування, які були привезені в останні дні ми передамо нашим підшефним закладам: в Маріупольський дитячий будинок та Новоселівську сільську школу, яка розташована у 4 км від прифронтової зони. Це - теплі речі, солодощі, соки, чай, іграшки, канцтовари", - зазначив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Нагадаємо, що крім допомоги продуктами харчування та теплими речами до Авдіївки 5 грудня з Миколаєва була відправлена колона з будівельними матеріалами. Вантаж складав з 400 листів шиферу, 300 рулонів рубемасту, 400 кв.м скла, 400 м.п. кабелю, 2000 м.п. проводу, 100 штикових лопат, 200 універсальних лопат, 140 кг цвяхів для шиферу, 90 кг будівельних цвяхів, брусів тощо.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme