Савченко вигнали з "думаючої" РУНи

Громадська платформа "РУНа" припинила співпрацю із народним депутатом Надією Савченко

Про це йдеться у повідомленні платформи на сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

В організації зазначили, що "РУНА" почала свою роботу від початку 2015 року, а нещодавно об'єдналася із Савченко. Проте згодом було прийнято рішення припинити співпрацю.

"З часом ми дійшли взаємного рішення, що з причини розбіжностей у баченні базових ідеологічних та структурно-організаційних засад, які мали місце під час спільної системної роботи, Громадська платформа "РУНА" та Надія Савченко припиняють активну співпрацю", - йдеться у повідомленні.

У той же час у платформі заявили, що не виключають ймовірності "подальшої спільної роботи над певними проектами, за умов перебування в рамках різних ідеологічних структур".

Нагадаємо, 27 грудня Надія Савченко разом з Теодором Дяківим та Назаром Мухачовим презентувала свою політичну платформу "РУНА". Її презентували, як платформу "думаючих українців".

Але вже 11 січня Дяків заявив, що проект "РУНА" не має жодного відношення до народного депутата Надії Савченко, і учасники групи не відповідають за її заяви.

Зазначимо, саме тоді Савченко влаштувала переговори у Мінську з ватажками бойовиків "ДНР" та "ЛНР" щодо звільнення полонених.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme