Тимошенко розповіла, як поговорила з Трампом

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко розповіла про свою поїздку в Сполучені Штати Америки та про зустріч з Дональдом Трампом

Деталі зустрічі вона повідоміла під час засідання Погоджувальної ради парламенту, передає Depo.ua.

"Я тиждень працювала у Сполучених Штатах і мала десятки важливих для України зустрічей. Але яке питання задають на цих всіх зустрічах: ви говорите про війну, покажіть хоч один документ де війна названа війною. Ви самі дезорієнтуєте світ, тим, що тут є антитерористична операція, а не війна", - заявила лідер "Батьківщини".

Тимошенко наполягає, що потрібно визнати агресію Росію війною, ухвалити закон про окуповані території, ввести військовий стан у Донецькій і Луганській областях.

"Треба припинити це хамство, з торгівлею з окупованими територіями", - зазначила вона.

"В кожному кабінеті. в якому я була, у сенаторів, конгресменів, аналітиків, політологів, стратегів, задається головне питання: коли в Україні припиниться корупція на найвищому рівні", - сказала Тимошенко.

Вона наголосила, що там називають конкретні прізвища.

"Під час моєї зустрічі з президентом США (Дональд Трамп - ред.), я почула підтримку України, бажання допомогти Україні. Україна не буде залишена без допомоги, надійнішого нашого союзника – Сполучених Штатів", - розповіла нардеп.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme