UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Суд відправив миколаївського "копа", якого впіймали на хабарі, "нічний" домашній арешт

Прокуратура просила цілодобовий домашній арешт, але суд постановив патрульному залишатися вдома з 17:00 до 9 ранку до 27 лютого

Суд відправив миколаївського "копа", яко…

У Центральному райсуді Миколаєва слідчий суддя Іван Дірко розглянув клопотання прокурора про домашній арешт лейтенанту патрульної поліції, підозрюваному у вимаганні та одержанні хабара. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі суду.

Прокурор клопотав про продовження строку раніше обраного запобіжного заходу до 27 лютого. В обґрунтування клопотання він вказував, що підозрюваний може незаконно впливати на потерпілого та свідків, скоювати інші службові злочини.

Підозрюваний та його захисник заперечували проти задоволення клопотання та пояснили, що цілодобовий домашній арешт заважає повноцінному догляду за малолітньою дитиною підозрюваного, окрім цього останній проявляв належну процесуальну поведінку і не має наміру переховуватись від слідства.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін слідчий суддя ухвалив задовольнити клопотання частково. Оскільки з урахуванням міцних соціальних зв'язків і майнового стану підозрюваного ймовірність переховування від слідства є малоймовірною, доводи прокурора щодо того, що він зможе впливати на потерпілого є не переконливими, підозрюваного відправили під домашній арешту з покладенням на нього обов'язків з'являтись за викликом органів досудового слідства та суду, а також на строк до 27 лютого не залишати місце проживання в період з 17:00 до 9:00

Раніше повідомлялося, що двоє миколаївських патрульних "погоріли" на хабарі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme