UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські дорожники "практикують" найдешевший спосіб латання доріг

Ями на дорогах засипають відфрезерованим асфальтом, що значно економить бюджетні кошти 

Миколаївські дорожники "практикують" най…

Миколаївці, бачачи дорожників, які засипають ями асфальтною крихтою, б'ють тривогу та постять у соціальних мережах гнівні пвідомлення. Проте комунальники запевняють, що іншого варіанту ремонту немає, повідомляє Depo.Миколаїв.

Так, у "Фейсбуці" Кирил Драгомир написав: "Буквально тільки-но робили наноремонт дороги на 6-й Слобідській між пр. Центральним і Чкалова. Краще б його не робили", - обурився водій.

В свою чергу заступник директора миколаївського "ЕЛУ автодоріг" Ярослав Захаренко пояснив, що засипати відфрезерований асфальт – це найдешевший спосіб хоч якось відремонтувати дороги: "За високих температур "фреза" здатна утворювати непогані поверхні. На сьогодні та у поточних погодних умовах - це найдешевший спосіб для міського бюджету усунути аварійність на дорогах. Втім, є готовність працювати як холодною асфальтобетонною сумішшю та і ремонтером-ресайклером (гаряча асфальтобетонна суміш з процедурою регенерації відфрезерованого асфальту). Але зовсім за інші гроші. Як то кажуть - будь-яка примха за ваші гроші", - зазначив він.

Думки користувачів соціальної мережі розділилися. Одні погоджуються, що такий спосіб краще, ніж нічого. Інші впевнені, що засипання дірок в асфальті вистачає максимум на місяць і краще не витрачати гроші марно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme