UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Знайшли винуватця у обвалі будинку в центрі Києва

Прокуратура Києва оголосила про підозру виконробу, який керував будроботами в будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14 в центрі Києва, що призвели до обвалу перекриття і загибелі 2 людей 25 лютого 2016 року

Про це повідомляє сайт відомства.

"Вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 270-1 (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства, що спричинило загибель людей) та ч. 2 ст. 298 (умисне незаконне знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини) КК України", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що виконроб, не маючи проектно-кошторисної та дозвільної документації, надавав іншим робітникам незаконні вказівки виконувати роботи з руйнування та демонтажу міжкімнатних перегородок у будинку, який є об'єктом культурної спадщини.

"Внаслідок цього, 25 лютого 2016 року відбулося руйнування будівлі, в результаті чого загинуло двоє робітників, які на той момент перебували у приміщенні", - нагадали у прокуратурі.

Фото ДСНС

Відомство скерувало до Голосіївського райсуду Києва клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Як відомо, 25 лютого 2016 року в аварійному будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14 обвалились перекриття з 4 по 1 поверх. Під завалами опинились будівельники.

Вранці 27 лютого з-під завалів на вулиці Богдана Хмельницького вилучили тіла 2 загиблих чоловіків.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme