UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителька Очакова "здала" знайомого, який поширював "відео для дорослих"

Жінка "застукала" чоловіка за переглядом пікантного відео: диск йому передав приятель

Жителька Очакова "здала" знайомого, який…

Мешканець Очакова поширював відеоматеріали порнографічного характеру серед своїх знайомих. Чоловіку, дії якого підпадають під ознаки кримінального правопорушення, загрожує обмеження волі на строк до п'яти років. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Так, до поліції надійшла заява від 34-річної місцевої мешканки. Вона повідомила, що її знайомий розповсюджує відео порнографічного змісту. Зі слів заявниці, вона стала свідком того, як її чоловік переглядав ролики "пікантного" характеру, не маючи при цьому доступу до інтернету. Розпитуючи про походження записів, жінка дізналась, що відео порнографії записав на диск приятель її чоловіка.

Як з'ясувалось, заборонену відеопродукцію розповсюджував 60-річний місцевий мешканець. За місцем проживання правопорушника під час обшуку вилучили флеш-картки, жорсткі диски, мобільний телефон та комп'ютерне обладнання, за допомогою якого зловмисник розповсюджував порнографію. Вилучене направили на відповідну експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.301 Кримінального Кодексу України "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів". Санкція передбачає покарання у вигляді накладання штрафу від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно- та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme