Тимошенко живе у найкрутішому готелі у США

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зупинилася в одному з фешенебельних готелів США, де номер на ніч коштує більше 200 тисяч гривень

Як передає Depo.ua, про це розповів журналіст, колишній керівник "Дорожнього контролю" Ростислав Шапошников.

"Це готель" Інтерконтиненталь Віллард ", урядовий квартал всього в 200 метрах від Білого дому. Тут зупиняються президенти, шейхи і Тимошенко. Це один з топових готелів. Українська делегація зупинилася в набагато більш простому - "Хілтон Вашингтон". Однак Тимошенко завжди тяжіла до розкоші", - розповів журналіст. Відзначимо, він зняв обстановку і інтер'єри готелю на відео.

На ресепшине інформацію про те, що в цьому готелі зупинилася Тимошенко, підтвердили. Крім того, журналіст натрапив в готелі на заступника голови партії "Батьківщина" Григорія Немирю. Після того, як у нього попросили організувати зустріч з Тимошенко, Немиря відповів, що у глави "Батьківщини" занадто щільний графік і пообіцяв зв'язатися з журналістами.

Варто зазначити, що в національному молитовному сніданку з президентом США Дональдом Трампом у Вашингтоні візьме участь від 50 до 70 представників України. Їх прізвища не уточнюються, але вже зараз відомо про традіціоннм участь у заході народного депутата Павла Унгуряна, голови Національної телерадіокомпанії України Юрія Артеменка, нардепів Оксани Білозір, Валерія Карпунцова, Георгія Логвинського, Юлії Тимошенко та інших.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme