UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: прогноз погоди на 3 лютого - сильний дощ із мокрим снігом

Якщо 3 лютого вдень сонце за хмари ховається, то влітку на фруктових деревах плоди чисті та великі будуть

Закарпаття: прогноз погоди на 3 лютого -…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 03 лютого 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно, вночі сильний дощ, в горах сильний дощ з мокрим снігом та снігом, вдень часом опади, місцями сильні. Подекуди туман, слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12, місцями пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, у горах подекуди 1-3° морозу, вдень 1-6° тепла.

по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 4-6° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Вночі 3 лютого по Закарпатській області очікуються сильні опади: мокрий сніг та дощ, у горах місцями сніг. Подекуди: туман, ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. У горах місцями посилення південно-західного віту до 15-20 м/с, хуртовини.

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам'ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. У давнину була така приказка: "Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив — буде добре жито і борошно в сито" — молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається — чисті та великі.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme