UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині учасники АТО проходитимуть реабілітацію у спеціально створеному центрі

У центрі надаватимуть комплексну допомога: медичну, психологічну та фізичну

На Миколаївщині  учасники АТО проходитим…

Вчора, 2 лютого, голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко провів нараду щодо створення на Миколаївщині Центру реабілітації учасників АТО. Для обговорення були запрошені фахівці з госпіталю інвалідів війни, регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів, соціальної служби, психологи, волонтери, ветерани АТО, спортсмени.

Савченко зазначив, що створення Центру відбувається за дорученням Президента України. Він зазначив, що особливістю центру повинна стати комплексна допомога. За трьома напрямками – медичному, психологічному та фізичному. Крім того, треба передбачити надання психологічної допомоги сім'ям загиблих. В тому числі, якщо знадобиться – і дітям.

"Якщо ми робимо такий Центр, то він має бути забезпечений всім необхідним, укомплектований кращими спеціалістами", - сказав голова облдержадміністрації. Він також розповів, що до нього вже зверталися бізнесмени, які готові безкоштовно передати для Центру обладнання для масажу м'язів електричним струмом. Особливу увагу приділятимуть і спорту. Буде передбачена можливість фізично займатися учасникам АТО з різними категоріями поранень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme