UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві чоловік застряг на льоду посеред річки (ФОТО, ВІДЕО)

Визволили з "полону" буєриста рятувальники, які ризикували і власним життям через тонку кригу

У Миколаєві чоловік застряг на льоду пос…

Сьогодні, 3 лютого, миколаївські ДСНСівці врятували буєриста, який застряг у крижаному полоні поблизу Варварівського моста. Про подробиціDepo.Миколаївповідомили в прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, о 15:19 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області очевидиць повідомив, що на річці Південний Буг, в районі Варваровського моста, сталася подія на воді. Чоловік, який їхав у маршрутці, розповів, що поблизу форватера перебуває буєр - човен на ковзанах під парусом - і поряд з ним на льоду лежить людина та рухає руками.

На місце події прибула чергові зміни аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, а також відділення десятого взводу воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України на судні з повітряною подушкою СПП "Пегас 5У".

Рятувальники дістались до постраждалого в спеціальних костюмах та за допомогою нош, що не тонуть, витягли чоловіка на міцний лід. Катером на повітряній подушці постраждалого доставили на берег і передали бригаді "швидкої".

Роботи ускладнювалися тим, що товщина льодового покриття досить тонка та існувала загроза проломлення криги в момент проведення рятувальної операції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme