UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житель Миколаївщини купив в інтернеті підробний "кримський паспорт"

Чоловік без громадянства, який раніше проживав у США, вирішив "легалізуватися" за допомогою підробного посвідчення

Житель Миколаївщини купив в інтернеті пі…

СБУ встановила факт чергового незаконного надходження у регіон бланків українських паспортів з окупованої АР Крим. Зловмисник попався на Миколаївщині. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі місцевого управління СБУ.

На Миколаївщині співробітники СБУ виявили, що місцевий мешканець, який значиться особою без громадянства і до 2014 року проживав у США, для легалізації в Україні хотів скористатися підробленим українським паспортом "кримського походження". "У жовтні 2014 року чоловік прилетів до України, нібито, для лікування. Тривалий час він обходився без офіційних документів, а коли вимушений був легалізуватися, скористався у 2016 р. оголошенням в інтернеті та замовив у невідомої особи посвідчення громадянина держави", - повідомили в СБУ.

У червні того ж року чоловік сплатив тис. 600 виконавцю фальшивого документа, і отримав паспорт громадянина України, нібито, виданий 19 квітня 2011 р. Балаклавським РВ УМВСУ в м. Севастополь. При цьому в паспорті містить очевидні ознаки підробки: розмір штампу і підпис посадовця, який здійснював реєстрацію, не відповідають оригіналу. В якості органу реєстрації на вказану у документі дату - 20 вересня 2011 року - зазначена неточна назва місцевого підрозділу МВС України. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 358 КК України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme