В індійському штаті перед виборами агітують за допомогою наркотиків

Напередодні виборів в індійському штаті Пенджаб політтехнологи конкуруючих партій активно залучають виборців за допомогою наркотиків

Про це з посиланням на чиновників місцевого виборчкому повідомляє South China Morning Post, передає Depo.ua із посиланням на Lenta.ru.

За словами джерел видання, в той час як в інших штатах Індії виборців намагаються підкупити побутовою технікою, алкоголем або готівкою, в Пенджабі політтехнологи, найняті партіями і незалежними кандидатами, пропонують наркотики. Як правило, політики під час передвиборної гонки обіцяють нещадно боротися із забороненими препаратами.

"На минулих виборах, в 2012 році, ми заборонили використання наркотиків на час голосування, - розповів один з колишніх поліцейських. - Тільки за місяць ми вилучили близько 55 кілограмів героїну, близько 430 кілограмів макової соломки, а також виявили, що штат буквально набитий різними наркотиками". З тих пір ситуація тільки погіршилася: як з'ясувалося в результаті опитування, проведеного в 2015 році, з 27 мільйонів жителів штату 320 тисяч є наркозалежними.

Нагадаємо, що житель іншого індійського штату відтяв собі голову на честь богині смерті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme