UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві демонтуватиме "будки" та білборди нове управління

Адміністрації районів повністю не виконували всю роботу з демонтажу незаконних конструкцій, тому вирішили доручити справу одній "структурі"

У Миколаєві демонтуватиме "будки" та біл…

У Миколаєві адміністрації районів більше не демонтуватимуть незаконні тимчасові споруди та білборди. Такі повноваження у них планують забрати та пердати новому управлінню. Про це йшлося на "бюджетній" комісії міськради вчора, 1 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Повноваження з демонтажу передадуть управлінню контролю за благоустроєм, яке створять при департаменті аудиту, контролю, нагляду та запобігання корупції. Це повинні вирішити на сесії міськради.

Віце-мер Юрій Степанець пояснив, що замовником послуг будуть не адміністрації, а управління контролю за благоустроєм. Воно отримуватиме акти на демонтаж самовільних тимчасових споруд від комісії з упорядкування об'єктів торгівлі та прибиратиме незаконну рекламу за рішенням виконкому. Адміністрації ж поки виконували не всю роботу: "Судячи зі статистики, районні адміністрації демонтують тільки половину від того, що необхідно, тому вирішили зосередити все в одному управлінні, з якого потім будуть питати", - розповів Степанець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme