UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Мукачівщині у дитсадку отруїлися 12 дітей

У селі Шенборн на Мукачівщині роботу дитсадка призупинено

На Мукачівщині у дитсадку отруїлися 12 д…

Про отруєння понад десяти дітей у дошкільному закладі на Мукачівщині повідомили мешканці села Шенборн, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Голос Карпат. З їхніх слів, у маленьких вихованців дитсадка спостерігалася нудота, блювота та підвищення температури.

Ситуацію щодо отруєння прокоментував очільник Мукачівської РДА Сергій Гайдай. Каже, у садочку з 18 вихованців незначне нездужання спостерігалося у 12 дітей, у двох дітей із підвищенням температури до 37,2.

"На щастя - нічого серйозного. Всім діткам надали допомогу та зробили необхідні щеплення. Була підозра, що це ГРВІ, різновид грипу або харчове отруєння. На вечір неділі в дітей вже не було жодних симтомів нездужання. Водночас, спеціалістами зроблено проби води та продуктів харчування для проведення відповідних аналізів. Також перевірять і працівників закладу. Результати аналізів будуть готові 2 лютого, а до тих пір роботу садочка призупинено. За попередньою інформацією, нездужання дітей спричинено недостатньою термічною обробкою м'ясопродуктів", - зазначив Гайдай.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme