UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині знов очікується ожеледиця

У найближчі дні прогнозують туман та невеликі опади

На Миколаївщині знов очікується ожеледиц…

За оперативною інформацією Українського гідрометцентру та прогнозами Миколаївського обласного гідрометцентру найближчими днями в області області очікується зміна погоди. Про це Depo.Миколаїв повідомили в Службі автодоріг.

Сьогодні, 2 лютого, очікуються туман, мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі, вранці місцями туман. На дорогах північної частини області ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-10°С морозу, вдень від 2°С морозу до 3°С тепла.

У п'ятницю, 3 лютого, - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6°С морозу, вдень 1-6°С тепла. У суботу, 4 лютого, - невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Вночі, вранці - слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2°С морозу до 3°С тепла, вдень 2-7°С тепла.

5-6 лютого очікується невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура 5 лютого вночі від 4°С морозу до 1°С тепла, вдень 0-5°С тепла, 6 лютого вночі 1-6°С морозу, вдень від 2°С морозу до 3°С тепла.

Зважаючи на мінливість погодних умов взимку дорожники закликають водіїв та пішоходів бути уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів. Також рекомендують чітко дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема швидкісних режимів, інтервалу та дистанції, що дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та не допустити виникнення ДТП.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme