UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині під колесами травмувалися двоє

Слідчими відділеннями підрозділів поліції розпочато кримінальні провадження

На Миколаївщині під колесами травмувалис…

На Миколаївщині в ДТП постраждав пішохід та водій. Розпочато кримінальні провадження, призначено проведення відповідних експертиз. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

1 лютого о 06:20, в районі будинку №42 по пр. Богоявленському в Інгульському районі Миколаєва, під колеса автомобіля "Volkswagen" потрапив 66-річний місцевий мешканець, якого доставлено до лікарні. Близько 14:30 годин того ж дня, біля будинку №56 по вул. Шевченко в смт.Арбузинка, 30-річний чоловік, керуючи мопедом, не впорався з керуванням та впав з транспортного засобу. Водій отримав тілесні ушкодження та звернувся до лікарні.

Слідчими відділеннями підрозділів поліції розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються обставини скоєння дорожньо-транспортних подій, призначено проведення експертиз, тривають слідчі заходи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme