Львівський бронетанковий запрацював на повну потужність

Нова партія з десятка бронемашин (ББМ) "Дозор-Б" для ЗСУ буде виготовлена ​​завдяки фінансуванню в рамках державного оборонного замовлення держпідприємства "Львівський бронетанковий завод"

Про це передає Depo.ua з посиланням на прес-службу "Укроборонпрому".

"Підготовлені в 2016 році виробничі потужності і технологічний процес дозволяє виготовляти "Дозор-Б"вже серійно", - йдеться в повідомленні держконцерну.

У п'ятницю, 27 січня, відбулося засідання РНБО, яке доручило уряду затвердити показники державного оборонного замовлення-2017, а вже в понеділок підприемство отримало підтвердження замовлення.

Колектив Львівського бронетанкового нараховує близько 900 працівників, він отримав 100% завантаження роботою і гарантію зайнятості в 2017 році, що дозволяє уникнути вимушених відпусток і в повному обсязі завантажити виробничі потужності ЛБТЗ.

В "Укроборонпромі" додали, що в кооперації виробництва "Дозор-Б" задіяно 17 підприємства-учасників концерну та 86 інших вітчизняних підприємств різних форм власності.

Нагадаємо, раніше "Укроборонпром" презентував стратегію реформування оборонно-промислового комплексу Україні. Вона передбачає чіткі послідовні кроки: корпоратизацію, аудит, кластеризацію, захист технологій і запуск платформи розвитку інновацій.

У рамках стратегії "Укроборонпром" створить 5 кластерів, із можливістю залученням приватних компаній. Підприємства будуть структуровані по видах озброєння та військової техніки: авіаційна техніка; бронетанкова техніка; суднобудування й морська техніка; радіолокація, радіозв'язок, РЕБ; високоточна зброя й боєприпаси. За такою схемою вже створено перший аівбудівний кластер – Українська авіабудівна корпорація – на фундаменті легендарного "Антонова".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme