Головний популіст дня: нардеп Крулько, якому теж зачухалося попіаритися на Авдіївці

Номінується народний депутат з "Батьківщини" Іван Крулько, який побивається, що потрібно було провести позачергове засідання Ради, на якому б не було Юлії Тимошенко

Головний популіст дня: нардеп Крулько, я…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Це був би дуже сильний сигнал для світу і демонстрація серйозного ставлення України до того, що відбувається на її території, а конкретно в Авдіївці", – пояснив Крулько.

За його словами, "Батьківщина" готова була прибути на позачергове засідання по Авдіївці, на якому треба було оперативно вирішити безліч гострих питань, зокрема з надання допомоги, евакуації мирного населення, питань політичного характеру.

По-перше, у "Батьківщині" ще мають подякувати, що такого засідання не було, адже їхня лідерка Юлія Тимошенко у супроводі соратників Сергія Власенка й Григорія Немирі з 29 січня знаходиться в США. І на нього б навряд чи прибула. Тож "Батьківщина" мала всі шанси зганьбитися.

По-друге, оперативно безліч гострих питань було вирішено і без парламенту та галасливих популістів. І це дуже добре. Ми бачимо, як вони зараз вішають на себе ордени і звинувачують владу. То ж можна лише уявити, як вони б патріотично перед телекамерами рвали на собі вишиванки в сесійній залі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme