UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Депутати Миколаєва хочуть знати імена злісних неплатників за орендовану землю

Депутати просять інформацію за три роки, щоб подивитися, хто є систематичним боржником

Депутати Миколаєва хочуть знати імена зл…

Миколаївські депутати затребували інформацію щодо боржників, які системно не платять за оренду землі. Про це стало відомо під час комісії з питань бюджету 1 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Так, начальник земельного управління Миколаївської міськради Олександр Мороз надасть на засідання комісії інформацію щодо фізосіб та підприємств, з якими міськрада уклала договір на оренду землі, а вони за неї не платять.

Депутати попросили у чиновника інформацію за три роки, щоб подивитися, хто систематично не платить за оренду: "Ми – бюджетна комісія – повинні піднімати це питання, щоб збільшити дохідну частину нашого бюджету, нам необхідно в першу чергу проінвентаризувати всіх платників податків, які не сплачують. А ми, виходить, не контролюємо ці процеси. Бюджетна комісія не тільки контролює розподіл бюджетних грошей, які податкова зібрала і дала нам", - виступив Апанасенко.

У свою чергу депутат Олександр Бернацький заперечив, що у Мороза є база даних щодо нарахування, оплати та заборгованості по всім земельним ділянкам, які знаходяться у місті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme