Рятувальники почали розмінування Авдіївки

Опівдні рятувальники почали обстеження та розмінування території ліній електропередач для проведення аварійно-відновлювальних робіт в Авдіївці Донецької області

До операції залучені дві піротехнічні розрахунки ДСНС та дві аварійні бригади, передає Depo.ua з посиланням на сайт відомства.

"Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тис. людей, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, температура теплоносія в тепломережі – 50 градусів тепла, в квартирах температура повітря – 15 градусів тепла. Об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 5 генераторів ДСНС (в резерві знаходяться 12 генераторів різної потужності, додатково залучено 3 потужних пересувних електростанції)", - зазначили в ДСНС.

За даними служби, водопостачання мешканців міста на цей час здійснюється по графіку 2 рази на добу. Для електроживлення насосної станції і подачі питної води із резервуарів встановлено генератор великої потужності, який доставлено підрозділами ДСНС Запорізької області.

У місті організовано підвіз питної та технічної води для населення. Для цього залучено шість спеціальних автомобілів (2 цистерни від ДСНС та 4 цистерни від комунальних служб). Крім того, для забезпечення технічною водою залучено 4 автоцистерни.

Нагадаємо, що за даними штабу АТО, учора бойовики здійснили 86 обстрілів. Четвертий день найгарячіше біля Авдіївки Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції. Лише ближче до півдня обстріли припинилися.

Під час обстрілу Авдіївки, кваліфікованому як теракт бойовиків "ДНР", поранення дістали троє мирних мешканців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme