Бойовики зірвали "тишу" і гатять по Авдіївській "промці"

Бойовики не дотрималися оголошеного в Авдіївці режиму тиші і відкрили вогонь у напрямку промзони

Про це повідомив журналіст Мартін Брест у Facebook, передає Depo.ua.

"Ось і закінчилася тиша. У районі промки і Царської. Хто і куди - не знаю, просто чути. О, і ствольна підключилася", - написав Брест.

Цю інформацію також підтвердив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський. "Російські бойовики щойно порушили режим тиші біля #Авдіївка. Рашисти розпочали хаотичну стрілянину по бригаді електромонтажників. Працівники змушені були залягти, рятуючись від вистрілів. Ремонтники не дійшли орієнтовно 300 метрів до місця можливого пориву ЛЕП", - написав Жебрівський у Facebook.

Нагадаємо, бойовики вже четвертий день поспіль атакують Авдіївку Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції.

Сьогодні в місті був оголошений режим припинення вогню до 17:00, і почалося розмінування та ремонтні роботи. Проте вже через кілька годин бойовики відкрити вогонь по саперах і ремонтниках в Авдіївці.

За минулу добу в районі Авдіївки було поранено 15 українських військових, а за сьогоднішній день ще двоє військових загинули та двоє були поранені.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme