UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Влада Миколаєва: Тариф на проїзд у міському електротранспорті є економічно невигідним

Сєнкевич запевнив, що питання про підвищення тарифів на сьогоднішній день не розглядається

Влада Миколаєва: Тариф на проїзд у міськ…

Тариф на проїзд у міському пасажирському транспорті досі економічно не обґрунтований, проте ціну на проїзд поки не підвищуватимуть. Про це розповів міський голова Олександр Сєнкевич в ефірі телеканалу "НІС-ТВ", повідомляє Depo.Миколаїв.

Міський голова зазначив, що КП "Миколаївелектротранс" виконує соціальну функцію, тому підвищувати ціну на проїзд не можна: "Питання в тому, що якщо ми не будемо розвивати підприємство, хто ж буде возити наших пенсіонерів? Я буду лобістом розвитку нашого комунального підприємства, будемо наповнювати його новими автобусами", - пообіцяв мер.

За його словами, наразі розроблено програму з розвитку комунального транспорту і вже ідуть переговори з банком, щоб отримати кредитування і запустити в роботу більше комунального транспорту: "КП "Миколаївелектротранс" можна і потрібно дотувати, тому що на цьому транспорті їздять всі миколаївці. Найголовніше - соціальна складова, пенсіонерам не встановлюють ніяких квот - скільки зайшло людей, стільки і їде. Інше питання, що в подальшому пільга буде монетизуватися, вже прийнятий новий закон про електронний квиток, буде проходити процес його впровадження. Проте, питання про підвищення тарифів на сьогоднішній день не розглядається", - додав він.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme