В Авдіївці закінчується газ

Коксовий газ в Авдіївці вже закінчився, почався відбір природного газу із існуючих запасів 

Про це у прямому ефірі "112 каналу" заявив глава Донецької ОДА Павло Жебрівський, передає Depo.ua.

За його словами, коксовий газ вже закінчився. Також він зазначив, що незважаючи на обіцянки припинити вогонь, бойовики продовжують обстріл міста.

"Дві батареї працюють, як раз на опалення житлових будинків. На сьогодні, на жаль, коксовий газ закінчився і зараз відбираємо газ з бойпаса. Підготувалися, в принципі, розробили різні алгоритми. Обіцяли о 10:00 до 18-ї режим тиші, ви чуєте, обстріли тривають. Ми будемо далі вирішувати, що робити. Ми підготувалися, ми готові до різних сценаріїв розвитку подій, у тому числі і до евакуації... Все ж дуже сподіваємося, що дамо електроживлення, місто не доведеться евакуювати", - сказав Жебрівський.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ.

За словами голови Донецької ВЦА Павла Жебрівського, наразі в Авдіївці забезпечено температуру батарей у житлових будинках в районі 30-40 градусів, а в самих домівках – 16 градусів тепла.

Через події в Авдіївці президент Петро Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, повернувшись до України. Він доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme