UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Суд заборонив миколаївському університету використовувати устаткування підвищеної небезпеки

У ВНЗ відсутні дозвіл на експлуатацію підземного газогонуц низького тиску, внутрішніх газогонів

Суд заборонив миколаївському університет…

Миколаївський окружний адміністративний суд задовольнив позов управління Держпраці у Миколаївській області до Миколаївського національного університету ім. В.Сухомлинського щодо застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації устаткування підвищеної небезпеки, яке створює загрозу життю та здоров'ю співробітників та осіб, які знаходяться у закладі. Про це Depo.Миколаїв повідомили в управлінні держпраці.

Підставою для вжиття заходів стала відсутність дозволу на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки, а саме підземного газогону низького тиску, внутрішніх газогонів. Скасування заходів реагування щодо державного нагляду можливе у разі, коли обставини, які стали підставою для вжиття заходів реагування, перестануть існувати або будуть усунуті.

Також зазначаэться, що дозвіл видається органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони праці, на безоплатній основі на підставі висновку експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб'єкта господарювання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme