UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ненавидить правоохоронців: Стали відомі подробиці ДТП з патрульними

Кермувальник сів за кермо п'яним після сварки з дружиною та вирішив врізатися в авто поліції, коли його побачив

Ненавидить правоохоронців: Стали відомі…

У Миколаєві п'яний водій після сварки з дружиною вирішив зігнати гнів на поліцейських. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на ТСН.

Нагадаємо, що водій позашляховика вночі протаранив Prius патрульних. Авто стояло припарковане на дорозі. Копи були всередині разом з іншим водієм, якого зупинили для перевірки документів. У цей момент у службову машину врізався позашляховик. Від потужного удару авто поліцейських розвернуло і воно влетіло в машину, яку перед цим зупинили. Обидва поліцейських зазнали травм. Їх забрала швидка.

У крові водія позашляховика виявили 1,7 проміле алкоголю. Просто в очі поліцейським він заявив, що вчинив аварію навмисно. Розмовляти з журналістами не захотів. "Винуватець ДТП повідомив, що він посварився з дружиною. Тож, в стані алкогольного сп'яніння сів за кермо свого транспортного засобу. Побачивши службовий автомобіль "Тойота", з його слів, він вирішив врізатись в нього. Оскільки, з його слів, ненавидить правоохоронців", - заявив прес-офіцер патрульної поліції Миколаєва Роман Шкуренко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme