UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії п'яна жінка побила поліцейських руками і ногами

Правоохоронці Іркутської області затримали трьох бешкетників, в тому числі жінку, підозрюваних у нападі на їхніх колег

В Іркутській області затримано трьох бешкетників, в тому числі жінка, підозрювані в нападі на поліцейських. Співробітникам МВС завдали ударів руками і ногами. В результаті потерпілим довелося застосувати табельну зброю, передає Depo.ua з посиланням на newsru.

Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 318 КК РФ ( "Застосування насильства відносно представника влади"). Кожному з них загрожує покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Напад на поліцейських сталася в селі Куди Іркутського району. Звідти ввечері 25 січня в поліцію надійшло повідомлення від літнього чоловіка про те, що йому "загрожують особи, що знаходяться в його будинку".

На місце події був направлений екіпаж ППС. Після прибуття співробітники правоохоронних органів піддалися нападу. Двоє чоловіків і жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинулися на поліцейських і заподіяли їм множинні тілесні ушкодження як руками і ногами, так і за допомогою різних предметів.

Співробітник ППС зробив попереджувальний постріл у повітря, проте п'яні зловмисники не заспокоїлися. Через деякий час злочинні дії чоловіків і жінки були припинені. Відомо, що в будинку проживає літня подружня пара, яка не постраждала.

В даний час троє підозрюваних знаходяться в спецприймальнику. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme