Іран жорстко відповів на "міграційну" бздуру Трампа

Іран припинить видачу в'їзних віз громадянам США у відповідь на міграційну політику американського президента Дональда Трампа

Про це заявив зробив голова МЗС Ірану Мохаммад Джавад Заріф під час прес-конференції з міністром закордонних справ Франції Жаном-Марком Ейро, передає Depo.ua.

"Наша відповідь на це (міграційну політику – ред.): ми не будемо видавати американцям візи для відвідин Ірану", - сказав Заріф.

Нагадаємо, 27 січня президент США підписав указ, яким була припинена видача віз громадянам семи країн, до числа яких увійшли Іран, Ірак, Лівія, Сирія, Судан, Ємен, Сомалі. Держдепартамент США роз'яснив, що указ стосується і іноземних громадян з подвійним громадянством, за винятком тих випадків, коли один з паспортів - американський.

30 січня повідомлялося, що парламент Іраку затвердив заходи у відповідь на міграційну політику президента США Дональда Трампа.

Пізніше, у Багдаді заявили, що США слід змінити своє "помилкове рішення" щодо заборони на в'їзд громадянам семи держав із переважно мусульманським населенням.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme