UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порошенко зустрівся із українськими студентами в Німеччині

Президент Петро Порошенко у Берліні зустрівся з українськими стипендіатами, які проходять практику в німецьких компаніях в рамках Стипендіальної програми німецької економіки для України

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу президента.

Глава держави подякував за можливість зустрітися з молодими українцями, які вивчають досвід німецької економіки та зможуть на практиці використати його для розвитку власного бізнесу в Україні.

Президент підкреслив, що під час всіх його сьогоднішніх зустрічей та переговорів прослідковувалось: Україна залишається пріоритетом в міжнародній політиці Німеччини. На його думку, про це також свідчить той факт, що новопризначений Міністр закордонних справ ФРН свою першу зустріч провів з керівництвом нашої держави.

Глава держави ще раз підкреслив, що Україна та Німеччина є стратегічними партнерами, і висловив переконання, що за її підтримки та підтримки міжнародної спільноти вдасться зупинити російську агресію.

Нагадаємо, що Петро Порошенко під час візиту до Німеччини обговорив з Меркель енергетичну співпрацю та нагадав новому очільнику тамтешнього МЗС про необхідність збереження санкцій проти Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme