UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті стали менше хворіти на грип

Кількість госпіталізованих з приводу респіраторних інфекцій за минулий тиждень зменшилася на 23%

На Закарпатті стали менше хворіти на гри…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в обласному центрі здоров'я.

За минулий тиждень із симптомами гострої респіраторної інфекції до закладів охорони здоров'я області звернулося 4 714 осіб. Захворюваність становить 374,38 на 100 тис. населення, що на 12,3% нижче визначеного епідемічного порогу. Кількість захворілих у порівнянні з попереднім тижнем зменшилася на 10% за рахунок дорослих вікових груп та дітей до 4 років.

Захворіло на гострі респіраторні інфекції 2 687 дітей віком до 17 років (57% від усіх захворілих), що на 5% менше ніж за попередній тиждень (за рахунок зменшення кількості захворілих дітей віком до 4 років). Кількість захворілих по інших дитячих вікових групах перебуває на рівні минулого тижня.

Кількість госпіталізованих з приводу респіраторних інфекцій за минулий тиждень зменшилася на 23% і становить 152 осіб (3,2% від захворілих).

Епідемічні пороги захворюваності досягнуті в Міжгірському, Великоберезнянському, Ужгородському, Тячівському районах. На інших адмінтериторіях показники нижче порогових рівнів в межах від -67% в Хустському до -16,7% у Воловецькому районах.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme