UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські лікарні здивували чиновників контрастом

Заступник голови Миколаївської ОДА завітав до медзакладів з неочікуваною перевіркою 

Миколаївські лікарні здивували чиновникі…

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації з соціально-гуманітарних питань Віталій Кіндратів перевірив стан обласних закладів охорони здоров'я. В першу чергу він оглянув ті об'єкти, які потребують ремонту та модернізації. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Зазначається, що під час перевірки були проінспектован відділення, лабораторії та харчоблоки, які вже приведені до ладу, а також ті, що потребують ремонту: "Різниця разюча. Особливо помітно це в обласній інфекційній лікарні - доволі непогане медичне обладнання стоїть у потрісканому холодному приміщенні чторічної давнини", - зазначив заступник голові ОДА.

З відділеннями лікарень і палатами стаціонару, за словами Кіндратіва, так само. Є теплі палати з сучасними металопластиковими вікнами, новими меблями, відремонтованими оснащеними санвузлами, а є такі, куди страшно навіть заглядати. За два вихідні дні перевіряльники встигли оглянути обласну лікарю на вулиці Київській, дитячу обласну лікарню, інфекційну, офтальмологічну лікарні, онкологічний, наркологічний диспансер, були також в психіатричній лікарні №1 і на станції переливання крові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme