UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Де у Миколаєві не буде води

Через ремонт мережі водопостачання відключать в декількох районах

Де у Миколаєві не буде води…

Миколаївські комунальники сьогодні, 30 січня, продовжують реконструкцію мережі. Де не буде води, розповіли Depo.Миколаїв в прес-службі "Водоканалу".

Ремонт проводитимуть за адресами вул. Казарського (в районі цегляного заводу); вул. Флотська, 163; вул. Чкалова, 52; вул. Шосейна, 14. У зв'язку з цим імовірні відключення водопостачання за вказаними адресами та у деяких навколишніх будинках.

Комунальники також нагадують правила користування каналізаційними мережами. "Закупорки та як наслідок руйнування труб по яких стічні води потрапляють на очисні споруди - це лише найменші з проблем, викликані порушеннями правил абонентами підприємства. Через змив у мережу твердих побутових та будвельних відходів можливе підтоплення підвальних приміщень багатоквартирних будинків, підмивання фундаменту та руйнації таких осель. Окрім цього, руйнація мережі може викликати обвалення асфальтованих доріг та зсуви ґрунту, що може призвести до нещасних випадків серед населення", - йдеться в повідомленні.

Тому працівники МКП "Миколаївводоканал" нагадують не змивати у стічні труби скло, ганчірки, іграшки, будівельне сміття та каміння.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme