Через заборону Трампа арабські авіалінії "перетасовують" екіпажі

Авіакомпанії світу змушені переглянути склади екіпажів, що здійснюють рейси до США через так званий антимігрантський закон, який напередодні підписав президента США Дональд Трамп

Зокрема, авіагігант Emirates Airline, який посідає перше місце в світі за обсягом міжнародних пасажирських авіаперевезень, оголосила про виключення громадян семи держав, яких торкнулась заборона Трампа, з числа пілотів і бортпровідників на повітряних суднах, що прямують до США, передає Depo.ua з посиланням на The Wall Street Journal.

Ще одна авіакомпанія з ОАЕ Etihad Airways зазначила, що заборона поки не зачепить її працівників, проте у компанії вдаються до заходів , щоб не допустити виникнення проблем в найближчі тижні.

Водночас авіакомпанії з Європи, Азії та Африки змушені відмовляти в допуску на борт пасажирів-громадян держав, які підпадають під заборону.

За даними, Air France-KLM, за суботу і неділю кількість таких пасажирів, які отримали відмови, вже перевищила 20 людей .

Нагадаємо, 26 січня президент США Дональд Трамп заборонив протягом трьох місяців пускати в країну відвідувачів з семи мусульманських країн. Заборона стосується і тих, у кого є візи. Трамп пояснив обмеження на в'їзд боротьбою з тероризмом.

Після цього в аеропортах були затримані від 100 до 200 людей, серед них і транзитні пасажири.

Під цю заборону також потрапили члени екіпажів літаків.

У США десятки тисяч людей вийшли на мітинги проти імміграційної політики Трампа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme