У Полторака розповіли про героїчну оборону Авдіївської промзони

У Міноборони України розкрили деталі ранкового штурму бойовиками позицій сил АТО в районі Авдіївської промзони 

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає Depo.ua.

"Сьогодні противник спробував взяти штурмом Авдіївську промзону. О 5-й годині ранку почалася ворожа артилерійська підготовка. Після 7 –ї години ранку ворог вдався до штурмових дій. Ця провокація має на меті не лише військове, але й політичне завдання - звинуватити українські війська у порушенні Мінських угод", - сказав Мотузяник.

Проте, за його словами, атака бойовиків була відбита. "Противнику не вдалося реалізувати свій намір. Атака провалилася і ворог із значними втратами відступив назад на схід. Ключову роль в цьому зіграли професійні контрзаходи наших військових. Станом на зараз ситуація в Авдіївській промзоні залишається напруженою. Ворог продовжує обстрілювати наші позиції з усього наявного озброєння, однак поки до штурмових дій не вдається", - поінформував речник Міноборони.

Нагадаємо, сьогодні вранці бойовики обстріляли Авдіївську промзону зі стрілецької зброї та мінометів, після чого влаштували штурм позицій українських військових.

Згодом у штабі АТО повідомили про загибель трьох українських бійців та поранення одного військового.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme