UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині поліція розшукує горе-матір, яка покинула немовля

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням  допомогти встановити особу породіллі

На Миколаївщині поліція розшукує горе-ма…

Правоохоронці просять городян допомогти знайти матір покинутої у під'їзді дитини. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Так, 29 січня до Вітовського відділення надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію до закладу немовляти. З'ясовано, що новонароджену дитину знайшли у під'їзді будинку №11 по вул. Миру у с. Первомайське. До приїзду медиків немовля, яке було загорнуто у ковдру, мешканці занесли до однієї з квартир.

Лікарі, оглянувши "знахідку", не виявили ознак переохолодження. Дівчинка, яка, за висновками експертів, народилась дві - три доби тому, отримала необхідну допомогу і почуває себе стабільно.

Слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.135 КК України "Залишення в небезпеці", санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Поліція звертається до громадян, які можуть допомогти встановити особу породіллі, яка кинула свою дитину у під'їзді будинку, повідомити до Вітовського відділення поліції за адресою: м. Миколаїв, вул.Новозаводська 10-А, або за телефонами (0512)44-68-58, 102.

Нагадаємо, що біля під'їзду житлового будинку знайшли новонароджену дівчинку. У листі "мати" просить її зрозуміти, бо хвора.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme