UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Доманівщині крадії винесли з ферми пшеницю, щоб заробити на горілку

Пошкодивши вікно чоловіки залізли до складського приміщення та вкрали близько 60 кг пшениці

Доманівські правоохоронці розшукали двох крадіїв, які винесли з фірми майже 60 кг пшениці. Викрадене зловмисники задешево продали мешканцям села, а на виручені кошти купили продукти та алкоголь. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Злодії проникли на територію ферми та, пошкодивши вікно, залізли до складського приміщення, звідки винесли у мішках майно підприємства – близько 60 кг пшениці.

Зловмисників, 18-ти та 40-ка років, один з який перебуває на спеціальному медичному обліку, встановили поліцейські, коли, поспілкувавшись із місцевими, дізнались, хто пропонував громадянам придбати пшеницю. Правоохоронці вилучили майно фірми та повернули власникам.

З'ясувалось, що обидва крадії вже потрапляли у поле зору правоохоронців: один за вчинення майнових злочинів, другий – за розбій та пограбування.

40-річному зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України "Крадіжка", що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Відносно його спільника, який вчинив ще ряд крадіжок майна селян, направлено клопотання до суду щодо вжиття заходів примусового лікування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme