UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кладовище під вікна: Жителі Кульбакіна і Широкої Балки обурені новою ідеєю мерії

Нове міське кладовище розмістять між дорогою до військової частини 299 бригади і вулицею Декоративною

Нове кладовище, яке планують облаштувати на території мікрорайону Широка Балка і Кульбакіно, обурені місцевих мешканців. Люди проти того, щоб у них під вікнами хоронитимуть мерців. Про це у "Фейсбуці" написала депутат Миколаївської міськради Лариса Веселовська, повідомляє Depo.Миколаїв.

Згідно з планом, розміщеному на сайті міськради, міське кладовище розмістять між дорогою до військової частини 299 бригади і вулицею Декоративною. Площа цвинтаря складе 80 га. Даний проект схвалений як мером Миколаєва Олександром Сенкевичем, так і головним архітектором міста Ганною Палехой.

"Скажіть, де, в якій ще країні, в якому ще місті кладовище знаходиться під вікнами дев'ятиповерхівок? Ну не прямо у дворі! Але рівно через 400-500 м від порогу мого будинку! ДОЖИЛИСЯ! Ховати будемо прямо, пішки з підїздів багатоповерхових будинків, благо поруч!", - обурилася депутат.

Вона зазначила, якщо невдоволені мешканці округу перекриють залізну дорогу, вона стоятиме з ними: " Я проживаю в Кульбакіно з 1973 року! Так склалося, що в нашому мікрорайоні немає жодної зеленої рекреаційної зони, ні скверу, ні парку, нічего куди б турботливі матусі могли вивести на прогулянку своїх чад, де можна культурно провести з сім'єю свої вихідні, або як там в Європі називається - вікенд! Ось наші матусі з колясками і ходять гуляти або на територію ЗОШ 44, або в лісосмуги, які починаються одразу за залізничними коліями, на які виходять вікна моєї квартири!", - повідомила депутат.

Крім того Веселовська зазначила, що в Кульбакіно і Широкій Балці існує проблема підтоплення, тому є велика вірогідність того, що трупна отрута буде стікати жителям в городи.

"Все Кульбачано і жителі Широкої Балки знають про підтоплення території і високому стоянні підземних вод саме в цьому районі. Скажіть, куди буде стікати трупна отрута? Я відповім - в городи жителів Широкої Балки і на дачні ділянки жителів Кульбакіно. А хто купив земельні ділянки на вул. Гайдамацьких, Січових і квартири на вул. Вокзальній зможе продати свої квартири і будинки? Ви хочете мати квартиру з видом на цвинтар?", -запитала чиновників депутат.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme