UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві знов хочуть створити "Молодіжний центр"

Очільник управління у справах молоді зазначає, що приміщень для молоді немає попри велику кількість ініціатив

У Миколаєві знов хочуть створити "Молоді…

Начальник міського управління у справах сім'ї, дітей та молоді Олег Соколик запропонував депутатам створити комунальну установу "Молодіжний центр", щоб молодіжні громадські організації та студенти мали можливість збиратися для проведення тематичних заходів. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

На засіданні постійної комісії з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді і спорту Соколик пояснив, що ідея створення такого центру виникла сьогодні через зміни в законопроекті про соціальне становлення та розвиток молоді. Він нагадав, то в Миколаєві раніше вже був подібний центр. Але з часом він занепав через відсутність відсутність фінансування, персоналу та підтримки влади.

За словами Соколика, "Молодіжний центр" необхідний саме у комунальній власності та фінансуватися з міськбюджету: управління у справах молоді створює багато ініціатив, але соціальної інфраструктури немає: "Ми виділяємо фінансування на молодіжні ініціативи, ми ростемо в цьому напрямку, але при цьому, ми не створюємо ніякої соціальної інфраструктури для молоді, ті місця, де б молодь могла між собою спілкуватися. Коли у нас на комісію надсилається будь-яка громадська організація, то одна з популярних витратних статей - це оренда приміщень на проведення заходів. Наше управління фізично не може прийняти людей, ви бачили наші скромні умови роботи. А маючи можливість проводити семінари, тренінги на 30-50 чоловік, ми б могли зробити великий ривок", - сказав Соколик.

Депутати в цілому підтримали таку ініціативу, але акцентували увагу на тому, що багато цілей і функцій молодіжного управління і такого "центру" переплітаються. Тому потрібно доопрацбвати статут і працювати більше над підбором приміщення для молодіжного управління.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme